Followers .

Ku harap kau kan kembali kepadaku .

Harap-2 awak yang di sana sedang baca pst nehh . Saya nak sgt-2 awak kembali kpd hidup saya macam dulu-2.Sy tak boleh hidup tanpa awak . Hm ,saya nak awak tahu . Yang saya masih sayangkan awak walaupun awak dah tak sayang kan saya lagii . Saya tahu kita tak mungkin bersatu lagii . Tp sy harap sgt-2 . Awak percaya lah pada saya . Hm

Sy taknak ape-2 darii awak . Sy hanya perlukan cinta sejati awak . Walaupun cinta kita dihalang oleh family awak. Tp sy tetap tunggu awak smpai bilaa-2.Setiap detik,minit,jam,hari,minggu n smpai bila-2 sy masih ingat kenangan yang pernah kita lalui dulu . Hm , sekarang sy dah taktahu ape yg jadi dalam hidup sy selepas kita break .

Saya sayang awak sangat-2 ! Saya rindu gilaa dekad awak ! Sy nak kita date macam dulu-2. Stay petang setiap hari. Sy rindukan kenangan kita . Baju yang awak kasi tu pun sy masih lagi pakai sampai ke hari ini.Sy taknak awk hilang daripada memori hidup saya ! Sy nak awak sentiasa berada di samping saya setiap hari.Tapi ape kan daya . Ini hanyalah LUAHAN HATI sy . And saya harap awak baca post nehh . Khas untuk IKA . AQIL SAYANG IKA !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan